Вилно селище АкваТерми е втори етап от развитието на комплекса с минерална вода и предлага възможността за закупуване на самостоятелна къща със собствен парцел.
Къщите са разположени в обособена зона в непосредствена близост до основната сграда на комплекса, в която са разположени вътрешният минерален басейн, ресторанта и рецепцията.
Собствениците ще могат да ползват с отстъпка от 40% външните минерални летни басейни, както и вътрешният минерален басейн,сауна и парна баня извън летния сезон (в него се допускат само  гости на комплекса и собственици). Достъп до езеро разположено на 100м. от селището и оборудвано с беседка и зона за отдих ще бъде осигурено за собствениците при 50% завършване на Вилното селище. 

Налични за продажба:

– Къща на един етаж:
          – застроена площ 113,85 м2.
          – степен на довършване – веранда на настилка, таван на 100%, вътрешни стени шпакловани, под на замазка, изпълнен комин за камина, възможност за монтиране на стойки за фотоволтаици на покрива.
          – мострена къща в строеж с възможност за оглед на място.

– Прилежащ парцел:
          – около 520 м2 – възможност за избор от 10 парцела на първа линия.
          изцяло самостоятелен парцел с лице на улица и прилежащ тротоар.
          – партида за ток към ЕВН, водоснабдяване от мрежата на комплекса.

– Месечна такса:
          – месечната такса за поддържане на улица, тротоар и общи части ще бъде определена на основа на минимум необходим труд и материали без добавяне на надценка за изпълнители или марж на печалба.

 

Връзка с инвеститора и допълнителна информация – Емилия Милкова:
Тел – 0879242168